۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟

پرداخت اسکناس های تقلبی به جای دستمزد

پرداخت اسکناس های تقلبی به جای دستمزد رئیس پلیس مترو پایتخت از دستگیری کارگر ساختمانی خبر داد که قصد داشت با اسکناس های جعلی از غرفه های مترو خرید کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۳ - ۲۲ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 13
کد خبر: ۲۷۸۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ سعید عطااللهی در تشریح این خبر اظهار کرد: با تماس تلفنی یکی از متصدیان غرفه در ایستگاه مترو تجریش با پلیس مترو، مبنی بر اینکه یکی از خریداران وی به ازای خرید کالا، اسکناس تقلبی تحویل داده است، تیمی از ماموران پلیس ایستگاه تجریش برای بررسی موضوع به غرفه اعلامی مراجعه که مشاهده کردند متصدی غرفه فردی را دستگیر کرده است.

 

این مقام انتظامی گفت: شاکی اظهار داشت متهم یک قطعه عطر از وی خرید کرده است ولی به ازای پول، اسکناس تقلبی به وی داده است که این اسکناس های تقلبی اختلاف های زیادی با پول واقعی دارد.

 

وی تصریح کرد: ماموران در بررسی های بیشتر مبلغ هشت میلیون ریال پول تقلبی شامل ۶۰ اسکناس صد هزار ریالی و ۴ اسکناس ۵۰۰ ریالی که در مجموع هشت میلیون ریال می شود را از متهم کشف کردند.

 

رئیس پلیس مترو با بیان اینکه متهم برای تحقیقات تکمیلی به دفتر پلیس منتقل شد، گفت: متهم در بازجوئی اولیه اظهار داشت کارگر ساختمان است که پس از چند روز کارکردن در ساختمان کارفرمای وی این وجوه را به عنوان دستمزد پرداخت کرده است و از تقلبی بودن اسکناس ها اطلاعی ندارد.

 

عطاءاللهی عنوان کرد: با تشکیل پرونده مقدماتی، متهم برای سیر مراحل قانونی و کشف سایر جزئیات پرونده در اختیار کلانتری ۱۰۱ تجریش قرار گرفت. 

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار